Headerafbeelding

Animale beveiliging

Nachtbewakingen… Stille verlaten terreinen en gebouwen kenmerken deze tak van beveiliging. Veel bedrijven geven de voorkeur aan een persoonlijke nachtwaker in combinatie met een hond. De match tussen bewaker en hond is essentieel voor een goede beveiliging. Dankzij een groot netwerk heeft MH Security vele mogelijkheden om u te voorzien van animale beveiliging. Zo denken ongenode gasten wel twee keer na voordat zij uw terrein voorzien van een ongewenst bezoekje!

Zo trouw als een hond

Honden zijn over het algemeen de meest geschikte dieren om in te zetten bij het bewaken van uw terrein of gebouw, maar daarnaast zijn er ook nog andere manieren om een hond in te zetten. U kent ongetwijfeld de ‘drugshond’. Bij evenementen wordt dit dier steeds vaker, naast het reguliere fouilleren, ingezet. De hond heeft een signaalfunctie naar de bezoekers dat er extra wordt opgelet, waardoor bezoekers beduidend minder pogingen doen drugs mee te nemen naar uw evenement. Bij twijfel kan het dier daadwerkelijk aan het werk gezet worden.

Iets minder bekend wellicht, maar in de huidige tijd niet meer weg te denken is de ‘bomhond’. Veel organisatoren nemen zo min mogelijk risico door op deze manier het terrein te laten onderzoeken op (mogelijke) explosieven. Daarnaast blijft deze hond tijdens het evenement in de buurt om eventueel een extra controle uit te voeren.

Hold your horses; de paardenbrigade

Paarden zijn sensitieve dieren. Zij worden tot in de puntjes getraind en in diverse situaties getest om te zien hoe zij reageren op publiek, vuurwerk en andere onverwachte situaties. MH Security zet alleen speciaal getrainde paarden in, die geschikt zijn voor een paardenbrigade en rustig blijven onder diverse omstandigheden.

Wilt u een groot terrein bewaken of verwacht u tijdens een evenement grote stromen met mensen? Of misschien wilt u wel preventief handelen bij verwachte ordeverstoringen (denk aan voetbalwedstrijden en dergelijke). Dit zijn situaties waarbij u de paardenbrigade met een gerust hart kunt inzetten. De brigade heeft vanaf de rug van het paard een prima overzicht en kan snel reageren op verdachte omstandigheden. Maar paarden zijn ook groot, waardoor ze indruk maken op de bezoekers. Het dwingt respect af en heeft daardoor een preventieve werking op uw publiek.

Vraag om een vrijblijvend advies gesprek om te zien welke dieren we bij uw evenement kunnen inzetten.

kunnen wij iets voor u betekenen?

contact opnemen

© MH Security 2022Created by