Headerafbeelding

Brandwachten

Organiseert u een evenement waarbij de verzekering, de overheid of veiligheidsvoorschriften van uw bedrijf u verplicht brandwachten in te schakelen? Denk dan eens aan de brandwachten van MH Security. Zij beschikken over de juiste opleiding en hebben daarnaast bij beroeps-en vrijwillige brandweerkorpsen hun ervaring opgedaan. In geval van calamiteiten spelen de brandwachten van MH Security een belangrijke rol. Onze brandwachten leggen contact met de hulpdiensten, leiden de evacuatie in goede banen en bedwingen waar nodig het vuur. Hierbij heeft de veiligheid van uw medewerkers/bezoekers de hoogste prioriteit, maar uiteraard proberen wij ook de schade te beperken.

Onze brandwachten staan klaar om voor u door het vuur te gaan!

Denk vooruit; onderneem actie!

Het is essentieel om tijdig een risico-inventarisatie te maken en aan de hand daarvan een calamiteitenplan op te stellen. De brandwachten van MH Security kunnen u daarbij helpen. Heeft u bijvoorbeeld een evacuatieplan? Is er een calamiteiten- of commandopost? Zijn alle vluchtroutes bekend bij het personeel? Controleert u regelmatig uw blusmateriaal?

Het opstellen van een calamiteitenplan is maatwerk. Graag gaan wij samen met u door uw bedrijf/locatie om te bepalen welke stappen u preventief kunt zetten en waar de valkuilen zitten. Het gevaar schuilt hem in de onwetendheid en onverschilligheid. MH Security maakt u bewust van de risico’s en helpt u actie te ondernemen.

Andere redenen om een brandwacht van MH Security in te schakelen zijn bijvoorbeeld:

  • Levering en controle van kleine blusmiddelen
  • Installeren van en werkzaamheden aan uw eigen brandmeldsystemen
  • Hulp en advies bieden bij het opstellen van een veiligheids- of calamiteitenplannen

kunnen wij iets voor u betekenen?

contact opnemen

© MH Security 2021Created by