Headerafbeelding

MH Care & Safety: úw zorgbeveiliger

MH Care en Safety is gespecialiseerd op het gebied van beveiliging van zorginstellingen. Een zorgbeveiliger zorgt voor veiligheid, bescherming en fysieke ondersteuning van uw begeleiders en verpleegkundigen (in zorginstellingen of ambulant) en voor cliënten met een agressief gedragspatroon.

Goede ondersteuning is in de zorg van essentieel belang om de veiligheid en de leefbaarheid tussen onze zorgbeveiligers en de zorgprofessionals tot stand te brengen om zo tot een goede samenwerking te komen.

Immers, zorginstellingen zijn vaak grote complexe objecten waar zorg en veiligheid een groot aandachtsgebied is. Het verloop van patiënten is hoog en dagelijks komen er veel uiteenlopende bezoekers. Naast de ‘gewone’ patiënten komt het ook voor dat er bijzondere gasten, zoals arrestanten, voor behandeling binnengebracht worden. En steeds vaker heeft de zorg te maken met agressieve patiënten die de werkzaamheden en de veiligheid van uw personeel hinderen.

Beveiliging in ziekenhuizen, klinieken en andere zorginstellingen

De zorgbeveiligers van MH Care & Safety hebben ervaring in de beveiliging van verschillende soorten zorginstellingen  en verschillende ziektebeelden, zoals psychische en lichamelijke aandoeningen. Ervaring hebben wij opgedaan in de beveiliging van:

  • Ziekenhuizen
  • Verslavingszorg
  • Justitie, tbs-klinieken, open-, besloten-, en gesloten afdelingen
  • GGZ
  • Ouderenzorgcentra
  • Crisiscentra

De zorgbeveiligers van MH Care & Safety

De zorgbeveiligers van MH Care & Safety zijn breed inzetbaar en zij weten hoe zij met bepaalde emoties van patiënten en bezoekers moeten omgaan. Zij zullen dan bij calamiteiten snel en adequaat reageren en de situatie onder controle houden.

Gericht op service en gastheerschap zijn onze zorgbeveiligers zich bewust van de risico’s en de mogelijke incidenten die zich kunnen voordoen in een zorginstelling.

Dankzij de preventieve en repressieve toezicht van onze zorgbeveiligers is de veiligheid van uw zorgomgeving met zijn bewoners en bezoekers gegarandeerd.

Aan de hand van uw wensen en eisen, locatierisico’s, de geschiedenis en prognose van mogelijke calamiteiten, stelt MH Care & Safety een beveiligingsplan op die volledig op maat gemaakt is voor uw zorginstelling. Uiteraard zoeken wij voor u de best passende zorgbeveiliger.

Met onze jarenlange ervaring in de branche weten wij precies welke inzet nodig is bij welke risico’s en leveren wij vakbekwame en gecertificeerde zorgbeveiligers om hier invulling aan te geven. Daarnaast beschikt iedere werknemer bij ons over een BHV- diploma en geldig VOG-verklaring.

Omdat wij begrijpen dat uw beveiligingsbehoefte vaak een urgent karakter heeft, hebben wij onze organisatie zodanig ingericht dat wij hier snel en flexibel op in kunnen spelen.

kunnen wij iets voor u betekenen?

contact opnemen

© MH Security 2021Created by