Headerafbeelding

Mobiele surveillance

Regelmatig worden panden geconfronteerd met inbraakschade. Een inbraak brengt veel teweeg: schade, financieel verlies en veel extra werk om de zaak weer op orde te brengen. Het nemen van inbraakpreventieve maatregelen is daarom noodzakelijk. MH Security heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van mobiele beveiligingsdiensten, waaronder sleutelbeheer en alarmopvolging, controlerondes en open- en sluitrondes.

Alarmopvolging

Wij bieden professionele alarmopvolging en sleutelbeheer waarbij veiligheid en volledigheid voorop staan. U loopt zelf geen risico’s en bent verzekerd van een professionele en efficiënte opvolging van brand-, overval-, assistentie- en inbraakalarmen. Ons sleutelbeheerdienst staat 24 uur per dag voor u klaar met goed geschoolde en optimaal uitgeruste medewerkers. Onze voertuigen zijn voorzien van professionele sleutelbakken, netjes georganiseerd en veilig opgeborgen. Om de veiligheid van gevoelige informatie te waarborgen, zijn gedetailleerde gegevens over de locatie alleen te bereiken via een beveiligde smartphone. Bovendien maken onze medewerkers gebruik van de meest moderne communicatie-apparatuur en beschikken zij over gedegen kennis van diverse alarmsystemen en –procedures. Bij aankomst en aantreffen van een calamiteit zullen zij onmiddellijk de juiste instanties waarschuwen, zodat verdere schade tot een minimum beperkt wordt en mogelijke sporen bevroren worden voor een eventueel later sporenonderzoek. Indien nodig kunnen wij - dankzij een grote schil van flexibele parttimers en oproepkrachten - snel opschalen en extra medewerkers inzetten.

Controlerondes

Onze surveillanten kunnen op vooraf afgesproken tijden een controleronde maken in en rond uw pand(en). Controlerondes zijn een ideale en relatief goedkope manier om de veiligheid van een locatie te verhogen. Door onaangekondigd een locatie te inspecteren worden mogelijke inbrekers afgeschrikt. De surveillanten van MH Security zijn getraind in het herkennen van meer dan 100 potentieel gevaarlijke aspecten in en rondom een locatie, zoals losse ladders en te lichte sloten op buitendeuren. Deze bijzonderheden worden per nacht genoteerd en gecommuniceerd zodat er snel actie kan worden ondernomen.

Open- en sluitrondes

Het goed sluiten van een pand is meer dan alleen de ramen sluiten en het alarm aanzetten. Het is een kans om een grondige inspectie te doen van de veiligheid van de locatie. Net zo goed is de opening van een pand meer dan het openen van de deuren: we zorgen ervoor dat we een welkome omgeving creëren door een laatste check te doen of alles in orde is voor als de dag begint. Onze surveillanten zijn getraind in het herkennen van ARBO-onvriendelijke en brandgevaarlijke situaties. Wanneer mogelijk lossen zij dit ter plaatse op; in andere gevallen zorgen zij dat de melding zo snel mogelijk bij de juiste afdeling terecht komt.

kunnen wij iets voor u betekenen?

contact opnemen

© MH Security 2022Created by