Headerafbeelding

Objectbeveiliging

De beveiligers van MH Security bieden controles en veiligheid in verschillende objecten, zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, theaters en gemeentehuizen. Deze objectbeveiligers hebben -naast hun beveiligingsdiploma -ook een BHV en/of EHBO-diploma met als extra aantekening AED. Ook zijn ze op de hoogte van Camerasystemen (CCTV) en van de diverse inbraak- en brandalarmsystemen.

Veiligheid op maat:

Afhankelijk van uw wensen stelt MH Security samen met u een profiel op zodat we de juiste objectbeveiliger/gastheer in kunnen zetten op uw locatie. Enkele mogelijkheden zijn:

  • Het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers
  • In- en uitgangscontrole
  • Controlerondes lopen
  • Brand- of sluitrondes lopen
  • Telefoongesprekken aannemen en verwerken
  • Licht administratieve werkzaamheden zoals postverwerking

De medewerker van MH Securityis mulit-inzetbaar en kan, na een korte training op locatie, snel schakelen van beveiliger naar BHV’er of receptionist.

Rapportage:

Onze medewerker zal tijdens elke dienst een rapport opmaken en deze, volgens afspraak, regelmatig met de opdrachtgever bespreken. Natuurlijk worden onregelmatigheden onmiddellijk gemeld bij de opdrachtgever. Ook worden ongewenste situaties tijdens de controlerondes meteen met de opdrachtgever doorgesproken.

Optimaal functioneren:

MH Security streeft ernaar een vast team op een bepaald object te installeren. Zo ontstaat vertrouwen bij uw werknemers en worden ongewenste gasten sneller herkend.

kunnen wij iets voor u betekenen?

contact opnemen

© MH Security 2022Created by