Headerafbeelding

Rechercheren

Bedrijfsfraude?  Niet bij ons bedrijf!

Maar….. weet u wel zo zeker dat het u niet overkomt? Zijn alle medewerkers voor de volle 100% betrouwbaar of heeft u gegronde twijfels over hun loyaliteit? Er zijn verschillende situaties waarbij u kunt denken aan het inhuren van een recherchebureau. Bedrijfsfraude is zo’n voorbeeld, maar ook wanneer u een vermoeden heeft dat een langdurig zieke medewerker bijklust.

En heeft u als particulier het vermoeden dat u ten onrechte teveel alimentatie betaalt omdat uw-partner een nieuwe partner heeft? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen en wij zoeken dit voor u uit.

Klappen van de zweep

Onze doorgewinterde rechercheurs kennen het klappen van de zweep en laten zich niet zomaar afschepen of om de tuin leiden. Onze spreekwoordelijke pitbulls bijten zich vast in de materie en zullen pas opgeven als het gewenste resultaat is bereikt of als alle sporen doodlopen. Vasthoudendheid en vastberadenheid maakt de rechercheurs bij MH Security uitermate geschikt voor het oplossen van de diverse problemen en het uitzoeken van zaken op zowel zakelijk als particulier niveau.

Voor verschillende onderzoeken zetten wij onze meest geschikte medewerkers in. Iedere medewerker heeft een specialiteit en bijna allemaal hebben zij een achtergrond bij de politie. Wij helpen u bij screenings en antecedentenonderzoek van (potentiële) medewerkers, voeren toedracht onderzoeken voor verzekeraars uit, doen feitenonderzoeken voor het MKB, helpen u bij het vinden van personen of doen onderzoek naar internetoplichting.

“Kan de politie dat niet doen?” Dat zou inderdaad de eerste gedachte zijn. Echter; vaak kan de politie hierbij nog geen hulp bieden, omdat het zich ‘slechts’ handelt om zaken die binnen het arbeidsrecht vallen en (vooralsnog) niet als strafrechtelijk onderzoek aangemerkt worden.

Persoonlijk en betrokken

Komt u in een situatie terecht waarbij het inschakelen van een recherchebureau noodzakelijk of wenselijk is? Dan zult u hopen op een beetje begrip en inzicht. Bij MH Security bieden we meer dan een beetje begrip. Wij helpen onze klanten alles weer op een rijtje te krijgen en geven tips & adviezen om ongewenst gedrag preventief te weren uit uw leven of bedrijf. Daarnaast kunt u rekenen op onze integriteit. Ook binnen de wereld van de recherchebureaus heerst een gedragscode, en wij dienen - net als de politie – ons ook te houden aan zeer strenge wet- en regelgeving. Uiteraard doelen we hierbij onder andere op de ‘Wet op de Privacy‘ en ‘Bescherming Persoonsgegevens’, maar ook zullen wij met andere inhoudelijke zaken zeer discreet omgaan. Iedereen heeft het recht op een eerlijke rechtsgang en MH Security zal deze nooit en te nimmer belemmeren.

kunnen wij iets voor u betekenen?

contact opnemen

© MH Security 2021Created by