Headerafbeelding

Stand-By- / SUS- / Interventie-teams

MH Security heeft in samenwerking met collega’s een goede naam opgebouwd bij het inzetten van zogenaamde SUS teams. Veel collega-bedrijven maken ook gebruik van onze diensten tijdens grote evenementen.

Het begrip interventie (ingrijpen) hebben we binnen MH Security doorontwikkeld met als resultaat het kunnen inzetten van diverse teams in verschillende omstandigheden. Daar waar nodig kunnen deze teams snel ingrijpen om de probleemmakers en/of relschoppers te isoleren en te verwijderen, om de veiligheid van de overige bezoekers en medewerkers te waarborgen.

Dankzij deze teams kunnen de andere beveiligers op hun vaste posten blijven staan en hun werkzaamheden voortzetten. Door snel en effectief ingrijpen wordt paniek en een ‘gespannen’ sfeer voorkomen.

De teams bestaan uit medewerkers die dankzij hun ervaring verbaal en fysiek vaardig zijn en ze opereren volgens duidelijk vooraf vastgestelde procedures.

Mogelijkheden:

  • Inzet tijdens grote (risico) evenementen
  • Inzet in concentratiegebieden van uitgaans- en recreatiebedrijven
  • Inzet bij sport (voetbal-) evenementen en wedstrijden
  • Mobiele interventie surveillance in gebieden die geografisch omvangrijk zijn en waar meerdere bedrijven/opdrachtgevers aan willen sluiten (bijvoorbeeld campings, hotels en recreatieparken).

kunnen wij iets voor u betekenen?

contact opnemen

© MH Security 2022Created by