Headerafbeelding

Verkeersregelaars

Regelt u een concert of evenement? Dan bent u vast van mening dat het in goede banen leiden van het verkeer ook hoort bij de zorg die u heeft om uw bezoekers een geweldige avond te bezorgen.
Want niets is vervelender wanneer  na afloop van het concert/evenement de klachten over bereikbaarheid en parkeren via de social media de ronde doen.

U kunt een deel van deze zorgen uit handen geven. Verkeersregelaars van MH Security zorgen bij aanvang en na afloop voor een goede bereikbaarheid van uw evenement en creëren een vlotte doorstroming van het verkeer. Omdat verkeersregelaars landelijk worden aangesteld, kunnen zij op elke locatie en in iedere gemeente worden ingezet.

MH Security levert professionele verkeersregelaars met oog voor veiligheid en gastvrijheid en laten een positieve indruk achter bij de bezoekers van uw evenement. Gaat er onverhoopt iets mis tijdens het leeglopen van het parkeerterrein of staan de auto’s vast in de modder doordat er onverwachte stortbuien zijn overgetrokken? Ook daarvoor regelen wij een oplossing. De medewerkers van MH Security zorgen voor creatieve oplossingen ter plaatse en bieden hulp aan bezoekers en personeel.

Wilt u graag extra service bieden aan uw bezoekers of aan een geselecteerd gezelschap? U kunt bij MH Security kiezen voor de uitgebreide opties zoals het aanbieden van Valet-Parking, Parkeerbeheer of VIP-Parking. Bij VIP-Parking zorgt de medewerker van MH Security bijvoorbeeld voor een schone voorruit en een kaartje in de auto met een pepermuntje. Nét dat beetje extra aandacht voor uw speciale gasten.

Bij MH Security geloven we in helderheid en transparantie. Niet alleen van de voorruit van de auto, maar ook van wensen en afspraken tussen onze medewerkers en de opdrachtgever. Laat ons weten hoe wij het u makkelijker kunnen maken en wij maken een plan om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn.

kunnen wij iets voor u betekenen?

contact opnemen

© MH Security 2022Created by