Headerafbeelding

Wie zijn wij

De drijvende kracht achter MH Security is Marco Huizing, een beveiliger in hart en nieren, die ruime (leidinggevende) ervaring op heeft gedaan bij o.a. Holland Casino, Voetbalorganisatie NAC Breda en als portier/gastheer bij verschillende bedrijven en evenementen.

Met de jonge en dynamische uitstraling en de 25 jaar ervaring binnen de security en hospitality staat MH Security garant om u op alle fronten van dienst te zijn. MH Security heeft dan ook gekozen voor vijf kernwaarden waar ze voor de volle 100% achter staat. MH Security staat voor:

  • daadkracht
  • kwaliteit
  • integriteit
  • gastgerichtheid
  • maatschappelijk betrokkenheid

Daadkracht

MH Security weet in elke situatie snel en daadkrachtig op te treden.

“Het ging zó snel! In één seconde was het gebeurd!” Eén seconde. Meer is niet nodig om een situatie te laten escaleren. In de beveiligingswereld staat daadkracht bovenaan het lijstje. Neem een beslissing en handel daarnaar. Op de juiste manier inschatten wat de risico’s zijn en hoe mensen zullen reageren.

Onze medewerkers nemen deze beslissingen omdat ze door kennis en ervaring weten hoe ze in diverse situaties moeten handelen: altijd daadkrachtig, correct en gastgericht. Ons streven is preventief te werk te gaan zodat escalaties kunnen worden voorkomen.

Gastgerichtheid

Op MH Security kun je rekenen!

Je oogst wat je zaait. Binnen de security is het erg belangrijk dat mensen erop kunnen vertrouwen dat we er zijn voor de cliënt. Als je als grote kleerkast paniek zaait, zal de menigte zich ook zo gaan gedragen. Straal je rust uit, dan is bijna alles met een goed gesprek op te lossen. Daarom staat ‘gastgerichtheid’ of ‘hospitality’ hoog in ons vaandel.

Mensen denken vaak dat ze zich tegen een beveiliger moeten verweren en stellen zich ook op die manier op; hakken in het zand en poot stijf. Als je dan op een redelijke manier met deze klanten/bezoekers in gesprek gaat, zijn ze aangenaam verrast door de schappelijke en vriendelijke manier waarop je dingen aanpakt. Resultaat? Veiligheid gewaarborgd en iedereen tevreden!

MH Security helpt uw gasten met respect, inlevingsvermogen en overtuigingskracht. Het uitleggen van bepaalde regels en het aangeven waarom deze regels gelden, geeft een vertrouwd en veilig gevoel.

Maatschappelijk betrokken

MH Security weet wat er speelt!

We leven in een wereld waarin alles, mede door de invloed van Social Media, heel snel gaat. MH Security zorgt ervoor altijd op de hoogte te zijn van wat er in de omgeving gebeurt zodat alles in het werk kan worden gesteld de samenleving veiliger te maken en mensen te beschermen.

Voor MH Security maakt het niet uit of het nu gaat om een groot dance event of een exclusief bedrijfsfeest, de veiligheid van uw bezoekers en gasten staat voorop!

Kwaliteit

MH Security staat voor kwaliteit.

Onze medewerkers hebben niet alleen de vereiste vakdiploma’s maar beschikken ook over een BHV- en EHBO (met AED)-diploma. Tevens volgen zij regelmatig na- en bijscholingscursussen in bijvoorbeeld Agressie Preventie of Crisis Management Training. Ze kunnen de nieuwe kennis direct in de praktijk toepassen.

Zo kan MH Security de juiste combinatie van kennis, vaardigheden en houding bieden. Doordat alles in balans is, kunnen wij ons werk op de juiste manier doen.

Onze medewerkers vinden het een voorrecht om in de security branche te werken en zijn trots om het uniform van MH Security te mogen dragen. Dat stralen zij ook altijd uit!

Integriteit

De mensen van MH Security zijn door en door betrouwbaar!

Een man een man, een woord een woord. Onze mensen zullen zich nooit laten verleiden, zijn niet omkoopbaar, zijn eerlijk en oprecht, maar ook betrokken bij de opdrachtgever. Ze denken mee hoe ze optimaal hun werk kunnen doen en gaan net een stapje verder.

Onze geheimhoudingsclausule behelst meer dan alleen het geheimhouden van gevoelige informatie zoals codes van de kluis of het alarmsysteem, maar ook urenlijsten en klantgegevens blijven te allen tijde binnenskamers.

kunnen wij iets voor u betekenen?

contact opnemen

© MH Security 2021Created by